Labdarúgó NB I – Pakson folytatja Budaörs után Bognár György

(Budaörs, 2020. szeptember 23. – Budaörsi Infó) A labdarúgó OTP Bank Liga 2020/21-es idényében elsőként a Paksi FC váltott vezetőedzőt: kedden Osztermájer Gábor helyére Bognár György került, aki a BSC éléről távozik.

 

 

“Nehéz időszakban vették át a csapatot, de éltek a bizalommal, a csapatunk pedig a tavalyi szezon végeztével is NB I-es maradt. Úgy éreztem, az utóbbi időszakban már küzdöttünk egy pár problémával, melyekből aztán nem tudtunk kijönni, így váltanunk kellett” – indokolta a döntést Haraszti Zsolt ügyvezető a klub honlapján.

Osztermájertől és segítőjétől, Sárai Györgytől nem köszönt el végleg a klub, ugyanis mindketten az utánpótlásban kaptak munkát.

 

bsc_bognar_gyorgy_2020

 

    “Annak idején a tévézés miatt elhatároztam, nem vállalok NB I-es kispadot, de a szerepléseknek már másfél éve vége. Régóta szimpatizálunk egymással, sokszor volt szó az esetleges közös munkáról. Nagyon tetszik a klub felfogása, identitása is. Úgy gondolom, velem meg tud újulni a csapat, és komoly sanszot látok a jobb eredményekre” – fogalmazott a legutóbb Budaörsön dolgozó 58 éves Bognár György, aki az idény végéig írt alá.

Vele tart ifjabb Bognár György, aki az elmúlt években a budaörsi klub utánpótlásában és édesapja segítőjeként az első csapat mellett is tevékenykedett.

Bognár György 2017 telén érkezett Budaörsre. Irányítása alatt a 2017/2018-as szezonban a negyedik, míg a 2018/2019-es szezonban az ötödik helyen végzett a BSC az NB II.-ben, utóbbi idényben, a Magyar Kupában a legjobb nyolc közé vezette a csapatot.

 

A Paksi FC négy forduló után egyetlen pontjával sereghajtó az élvonalban.

 

A Budaörsnél Márkus Tibor veszi át az irányítást.

 

markus_tibor_budaors_bsc_vezetoedzo_2020szeptembertol

 

A szakember eddig is vezetőedzői pozícióban dolgozott a csapatnál, mostantól azonban a teljes irányítás is az ő kezében összpontosul.

 

 

(Budaörsi Infó / mti / bsc)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.