Készül a tavaszi szezonra a BSC – Visszatér Budaörsre Sajbán Miklós

(Budaörs, 2020. január 18. – Budaörsi Infó) Visszatér Budaörsre Sajbán Miklós – adta hírül a BSC a honlapján. Budaörs NB II-es csapatának saját nevelésű középpályása a nyáron testvérével, Mátéval együtt az élvonalban szereplő Mezőkövesd együtteséhez igazolt.

 

 

A játékos az NB I. harmadik helyén álló csapatban kevés játéklehetőséget kapott. A Mezőkövesd nem gördített akadályt az elé, hogy a játékost – fejlődése érdekében – a Budaörs a tavaszi szezonra kölcsönvegye.

Sajbán Miklós a klub utánpótlásában pallérozódott, összesen 9 évet töltött el Budaörsön, tavaly nyári távozásáig. A felnőtt csapatban 25 alkalommal volt eredményes, valamint számos gólpassz is fűződik a nevéhez.

A budaörsi szakmai stáb már az újév második napján edzést vezényelt a játékosoknak. A korai kezdést az indokolták, hogy – amennyiben az időjárás és más körülmények lehetővé teszik – már február 2-án bajnoki mérkőzéseket rendeznek a másodosztályban (a Vác lesz az ellenfél).

A csapat január 8. és 18. között Törökországban készült, ahol edzőmérkőzéseken is pályára lépett.

Az első edzőmérkőzésen a BSC a német harmadosztályban szereplő FC Viktoria Köln együttesétől kikapott 6-1-re (január 10-én).

A bolgár másodosztály hetedik helyén álló FC Hebar elleni edzőmeccsen a csapat 5-3-ra győzött január 15-én.

 

(Budaörsi Infó / forrás, kép: BSC)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.