Szavazzunk! – Legyen a Budaörs Fesztivál az év zenei fesztiválja!

(Budaörs, 2019. február 12. – Budaörsi Infó) Melyik legyen az év zenei fesztiválja? Természetesen a Budaörs Fesztivál! Versenyt indított a koncert.hu oldal. Szavazzunk! 

 

 

Az év zenei fesztiválja címre pályázhat azok a Magyarországon megrendezett fesztiválok, amelyen 100 000 főt meg nem haladó látogatót regisztráltak és fő hangsúlyt a koncertek kapják. A fesztivál hossza bármilyen lehet.

36 jelölt közül lehet választani, és természetesen ott a Budaörs Fesztivál is!

 

budaorsfesztival189szombat (7)

 

A koncert.hu 2019. február 1-jén meghirdette AZ ÉV KONCERTJE szavazást. A verseny célja, hogy kiderüljön, a 2018-ban Magyarországon megrendezett koncertek közül melyek voltak a legjobbak a közönség szavazatai alapján. A koncerteken kívül külön kategóriában versenyeztetik a zenekaroknak, énekeseknek rendszeresen koncertezési lehetőséget nyújtó szórakozóhelyeket, valamint a zenei fesztiválokat is.

 

budaorsfesztival189szombat (1)

 

Minden kategóriában egyszer lehet szavazni!

A szavazás után meg kell adni az e-mail címünket, azzal lehet hitelesíteni a voksot, és a szavazatot meg kell osztani a Facebook-on, hogy kedvencünk, a Budaörs Fesztivál minél több szavazatot kaphasson.

A jelöltek mellett van egy ikont, aminek segítségével a jelölt linkjét ki lehet kimásolni, így további szavazatokat lehet gyűjteni.

 

 

budaorsfesztival189szombat (13)

 

A SZAVAZÁS FEBRUÁR 24-IG TART!

Eredményhirdetés: február 25-én

 

Ide kattintva lehet a Budaörs Fesztiválra szavazni! 

 

Hajrá Budaörs, hajrá Budaörs Fesztivál! 

 

budaorsfesztival189szombat (18)

 

budaorsfesztival189szombat (17)

 

0_budaorsfesztivalpentek (14)

 

budaorsfesztival189szombat (5)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.