Konkurenciát kapnak a budaörsi bevásárlóközpontok

(Budaörs, 2019. január 9. – Budaörsi Infó) –  Konkurenciát kapnak a budaörsi bevásárlóközpontok. Az Etele téren most épülő Etele Plaza Magyarország harmadik legnagyobb (55 000 m2-es) bevásárló és szórakoztató központja lesz.

 

Az Etele Plaza az ország legnagyobb multimodális, azaz több közlekedési módot összekötő csomópontjában, az Etele tér közvetlen közelében épül.

Az új bevásárlóközpont megváltoztathatja a vásárlási szokásokat a környéken, így az egyre nagyobb gondot okozó közlekedésre is hatással lehet.

 

etele_plaza_2019jan

 

A Futureal-csoport fejlesztésében megvalósuló, bruttó 137 ezer négyzetméteres bevásárlóközpontban 180 üzlet kap helyet, a divatüzletek mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermekjátszóház és egyéb szolgáltatások, valamint csaknem 1300 parkolóhely várja majd a látogatókat.

 

etele_plaza_0_2019jan

 

A becslések szerint naponta közel 165 ezren veszik igénybe a kelenföldi M4-es metróállomást, a regionális vasútállomást és a buszpályaudvart. A helyszín elsődleges vonzáskörzetében 236 ezren élnek.

 

kelenfold_varosrehabilitacio_600

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.