A budaörsi 18-as örökre Juhos Katáé marad

(Budaörs, 2018. május 28. – Budaörsi Infó) A Budaörs Handball a 2017/2018-as szezon ünnepélyes lezárásaként 2018. május 25-én megtartotta évzáró gáláját a Városi Sportcsarnok és Uszodában.

 

 

Kicsik és nagyok, edzők, játékosok, támogatók, munkatársak együtt ünnepelték a mögöttünk álló eseménydús évet. A menedzsment és a szakvezetők egybehangzó döntése alapján a klub visszavonultatta a családalapítás miatt távozó csapatkapitány 18-as mezét.

Wittinghoff Tamás polgármester nyitóbeszédében mindenkinek megköszönte a munkát, aki hozzátett az idei év sikereihez. Kiemelte, hogy a kizárólag magyar játékosokból álló budaörsi felnőtt csapatnál ebben a szezonban már kérdés sem volt, hogy megőrzi-e helyét az első osztályban.

 

budaorshandball3

 

Példaértékűnek nevezte a klubban folyó munkát, ami egyre több gyermeknek szerez örömöt. Biztatott, hogy ezen az úton érdemes tovább haladni, majd ígéretet tett, hogy a város továbbra is támogatni fogja az egyesületet. A nyitóbeszéd végén polgármester úr a város nevében is külön köszönetet mondott Juhos Katának, akit egy Budaörs címerrel ellátott órával ajándékozott meg.

A hagyományok szerint Kálóczi Imre, társadalmi elnök következett, aki ünnepélyesen bejelentette, hogy a klub visszavonultatja Juhos Kata 18-as Budaörs Handball mezét. Az elnök az ajtót nyitva hagyta a távozó csapatkapitány előtt, aki bármikor visszajöhet, leakaszthatja a mezét és visszaállhat a csapatba.

Évértékelőjében köszönetet mondott a városnak, a szponzoroknak, a klubvezetőknek, a szakvezetésnek, a játékosoknak, a dolgozóknak és a szurkolóknak, mindazoknak, akik nélkül ma a budaörsi kézilabda ma nem lenne megkerülhetetlen tényező a honi kézilabdás életben.

 

budaorshandball6

 

Neukum Tamás, szakmai igazgató beszédében visszaemlékezett a kezdetek célkitűzéseire, amik mára bőven megvalósult. A kitartó munkának köszönhetően ma már az összes utánpótlás csapatunk a legmagasabb osztályban pallérozódik és többen korosztályos válogatottak lettek saját növendékeink közül. A felnőtt csapat pedig a tiszteletet parancsoló teljesítményével és alázatos hozzáállásával példát mutat a fiataloknak.

A beszédek után a Budaörs Handball összes csapatának egyenkénti értékelése és elismerése, majd a válogatott játékosaink köszöntése következett.

Kimagasló teljesítményének köszönhetően Pálos-Bognár Barbara és Szöllősi-Zácsik Szandra a felnőtt válogatottban, Pásztor Noémi a junior válogatottban, Mészáros Vince és Kele Virág a serdülő válogatottban, míg Neukum Csanád és Matuszka Balázs a serdülő strandkézilabda válogatottban képviselheti büszkén nemzetünket, a klubbot és városunkat.

A közös vacsora elfogyasztása előtt még megköszönték a klub vezetőinek, edzőinek és dolgozóinak az egész éves munkát, majd a kiemelt szponzorok megajándékozása következett.

A felnőtt csapattól távozó játékosoknak is külön-külön videó készült a Budaörs Handball színeiben eltöltött idő emlékére. A búcsúzó csapatkapitány mellett Farkas Evelin, Brettner Zsófia, Berta Bianka és Kemény Dóra is távozik a klubtól.

 

budaorshandball2

 

(Budaörsi Infó / budaorshandball.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.