Jótékonysági koncertet tartottak Budaörsön a Szemléletmód Rehabilitációs Központ javára

(Budaörs, 2017. október 16. – Budaörsi Infó) 2017. október 14-én Ghymes koncertet szerveztek a Városi Sportcsarnokban, amelynek bevétele a budapesti, pest- és fejér megyei, frissen látásukat vesztett emberek ellátását felvállaló elemi rehabilitációs központ működését támogatja majd, amely már októbertől fogadja a megkereséseket Budaörsön a Patkó u. 7. sz. alatt.

 

 

Az idei Fehér Bot napi koncert vendége a Ghymes zenekar volt. Fantasztikus hangulatú koncertjükön régi és új dalaik is elhangzottak, a közönség pedig, hol tapssal, hol füttyel, hol pedig együtt énekléssel mutatta ki tetszését.

 

gymes2

 

Hazánkban évente több mint 6000 ember veszti el a látását – számukra nélkülözhetetlen a segítség, a társadalmi támogatás az újrakezdésben!

Egy felnőtt ember életében a szerzett látássérülés hatalmas veszteség, hiszen meg kell küzdenie a mindennapok során a közlekedésben, a kommunikációban, a tanulás, vagy munkavállalás, valamint a társadalmi szerepek vállalása terén felmerülő akadályokkal.

 

gymes

 

Az elemi rehabilitáció célja a látássérült személyek életminőségének javítása, az új élethelyzethez történő alkalmazkodásuk elősegítése, és társadalmi reintegrációjuk támogatása.

A koncert bevétele a budapesti, pest- és fejér megyei, frissen látásukat vesztett emberek ellátását felvállaló elemi rehabilitációs központok működését támogatta.

Bízunk benne, hogy sikerült minél több támogatást összegyűjteni. Ezzel kapcsolatban pontos adatok még nincsenek, de ahogy lesz megosztjuk olvasóinkkal.

 

(Budaörsi Infó/Fotó: BULAKE)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.