Győzött a Kesjár Csaba Általános Iskola – Fut az Örs 2017

(Budaörs, 2017. október 8. – Budaörsi Infó) 2017. október 7-én rendezték meg Budaörsön a Fut az Örs futóversenyt, ahol kicsik és nagyok egyaránt összemérhették az erejüket. A tömegnél már csak a szülők lelkesedése volt nagyobb, mintha csak egy nemzetközi versenyen lettünk volna.

 

 

Budaörs Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala és a Kesjár Csaba Általános Iskola rendezésében került sor a szombati utcai futóversenyre. A futók a Kesjár elől indultak és ugyanoda is értek célba.

Az alsós tanulók számára egy 600-800 méteres távot, a felsősöknek és a középiskolásoknak 1000-1500, a felnőtteknek pedig 1500-3000 méteres távot kellett teljesíteni.

Először mindenki bemelegített, aztán pedig elindulhatott a futás. Minden korosztályban hirdettek első, második és harmadik helyezettet, de természetesen minden résztvevő győzött, hisz tett az egészségéért.

Az érmeket Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere tette a dobogósok nyakába.

 

futazors17

 

A 26.” Fut az Örs” Kovács Zsigmond Emlékversenyen 1609 futó indult, az általános iskolák helyezései, pontjai az alábbiak:

I. Kesjár Csaba Általános Iskola 114 pont

II. 1. sz. Általános Iskola 76 pont

III. Mindszenthy József Római Katolikus Általános Iskola 40 pont

IV. Hermann Ottó Általános Iskola 32 pont

V. Bleyer Jakab Általános Iskola 19 pont

 

2017futazors025

 

Gratulálunk minden résztvevőnek, aki teljesítette a távot, valamint az autósoknak akik megbirkóztak az időleges útlezárással.

 

(Budaörsi Infó/forrás: Kesjarcsabaiskola.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.