A feburári Budaörsi Infó hamarosan a postaládákban

(Budaörs, 2017. február 13. – Budaörsi Infó) A februári Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami a közelmúltban Budaörsön történt! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

A megszokottakhoz híven újságunk második oldalán egy rövid összefoglalót találnak a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről.

Ugyanezen az oldalon a közel kétszáz éves Heimatmuseum felújítási munkálatairól olvashatnak.

 

budaorsiinfo17_02_5

 

Újságunk harmadik oldalán egy exkluzív hírt találhatnak. A Budaörsi Infó tavaly szeptemberben számolt be arról, hogy a Budaörshöz tartozó hegyekben található egy magyar repüléstörténeti helyszín, és az ott található vitorlázó-emlékmű a felismerhetetlenségig megrongálódott. A Budaörsi Infó mindent megtesz annak érdekében, hogy az emlékmű ismét a régi fényében tündökölhessen. Olvassák el cikkünkben, hogy jelenleg hol tart az ügy.

 

budaorsiinfo17_02_4

 

A Budaörsi Képes Hírmixben a negyedik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt, ami városunkban történt, történik.

 

budaorsiinfo17febr (5)

 

A hatodik oldalon aktualitásokat olvashatnak a budaörsi Egészségügyi Központról. Dr. Gamal Eldin Mohamed, az intézmény ügyvezetője és Zsákai Zoltán a Központ üzemeltetője nyilatkozott a Budaörsi Infónak.

 

budaorsiinfo17_02_2

 

Szakértői rovatunkban Dr. Széchenyi Kristóf közjegyző és Dr. Szaniszló Ferenc állatorvos tanácsait olvashatják.

 

budaorsiinfo17febr (3)

 

A sok állásajánlat (a Magyar Posta is munkatársakat keres) és szolgáltatás mellett, megtalálják még újságunkban a Patkó utcai Állatorvosi Rendelő fontos információit, a Homm Kft aktuális ajánlatait, valamint a budaörsi liftreklám felhívását is a cikkek alatt.

 

 

budaorsiinfo17febr (2)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2017-ben kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.