Ne nyissa meg a melegvizes csapot a lakótelepen

(Budaörs, 2016. június 25. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy 2016. július 25-től július 30-ig a távhővezeték karbantartása miatt a meleg víz szolgáltatás szünetel a budaörsi lakótelepen. Figyeljenek oda, mert melegvizes tarifát fizethetnek, miközben nincs is meleg víz!

 

 

A BTG értesítése szerint a leállás ideje alatt a távvezetéki szakaszolók, elzárók, valamint a hőtágulás kiegyenlítésére szolgáló csőlírák cseréjét végzik el, így már a mai napon tapasztalhatták a lakótelepen élők, hogy nincs meleg víz.

Olvasói jelzés érkezett szerkesztőségünkhöz, hogy miközben hideg víz folyik a melegvizes csapból a melegvizes óra pörög. Ezt főleg az ún. elfordítós csaptelepnél fontos tudni!

Szederkényi László, a BTG munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy nincs arra lehetőség, hogy az elkövetkező öt napban, amíg szünetel a meleg víz szolgáltatás, addig a BTG nyomon kövesse, hogy ki melyik csapot nyitotta meg, így arra kérik a lakosságot, hogy amennyiben a fogyasztásuknak megfelelő számlát szeretnének kapni, abban az esetben a megfelelő csapból engedjék majd a vizet.

 

Ne felejtsék el, hogy amennyiben a melegvizes csapot nyitják meg, annak ellenére, hogy csak hideg víz folyik a csapból, a BTG a meleg víz árát számlázza majd ki, ezért legyenek körültekintőek.

 

Vincze László, a BTG távhőszolgáltatási vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a BTG Nonprofit Kft. távhőszolgáltatási üzletága 2016. július 11-től, augusztus 31-ig a távhővezeték rendszer karbantartását végzi.

“A munkavégzéssel kapcsolatos, az egész szolgáltatási területet érintő, tervezett használati meleg víz szolgáltatási szünet július 25-től, július 30-ig terjedő időszakban lesz.

Ebben az időszakban a gerinchálózat karbantartását végezzük, ami csak a teljes hálózat leürítése mellett kivitelezhető. A többi időszakban a szolgáltatás zavartalan lesz.”

 

Legyenek figyelmesek a következő öt napban, hogy ne kelljen többet fizetniük a vízszámla kiérkezésekor, mint amennyit, illetve amilyen vizet fogyasztottak!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.