A júliusi Budaörsi Infó a postaládákban – Az államtitkárság válaszolt az oktatással kapcsolatos kérdéseinkre

(Budaörs, 2016. július 12. – Budaörsi Infó) A júliusi Budaörsi Infó nyomtatott számában mindent megtalálnak, ami az elmúlt hónapban történt Budaörsön. Megéri megnézni! 10 000 példányban minden hónapban!

 

 

Valamennyi oktatási intézmény (az egyháziakat leszámítva) csatlakozott az Illyés Gyula Gimnázium által kezdeményezett tiltakozáshoz és demonstrációhoz, amelyet az oktatási intézmények teljes államosítása ellen tartottak 2016. július 7-én Budaörsön.

Az ott felvetődött kérdések mellett az Emberi Erőforrások Minisztériuma Oktatásért Felelős Államtitkárságát arról is kérdeztük, hogy mi várható, ha Budaörs nem működik együtt az intézmények átadását illetően. A válaszokat a júliusi Budaörsi Infó második és harmadik oldalán találják.

A megszokottakhoz híven a Budaörsi Képes Hírmixben a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden fontosabb eseményt ami júniusban és július elején városunkban történt.

 

2016_julius_budaorsiinfo_ujsag (4)

 

Újságunk hatodik oldalán a Szakály Mátyás Pedagógus Díj kitüntetettjeiről olvashatnak. Mindhárom hölggyel készítettünk egy-egy portré interjút, amiből kiderül néhány érdekesség róluk.

 

2016_julius_budaorsiinfo_ujsag (5)

 

A megszokottakhoz híven Közjegyző segít rovatunkban ismét hasznos tanácsokat találnak. Ebben a hónapban a bizalmi vagyonkezelés a témánk. Dr. Széchenyi Kristóf közjegyző tanácsait megéri elolvasni.

 

2016_julius_budaorsiinfo_ujsag (6)

 

Ugyanezen az oldalon a budaörsi tűzoltó laktanya felújítási munkálatairól számolunk be, illetve csak számolnánk, mert sajnos leállították az építkezést, mivel a szomszéd ház tulajdonosa panasszal élt a hivatalnál. Az ügy folyamatban van, de azt biztos, hogy szeptembernél előbb nem folytatódhatnak a munkálatok. Ahogy új információkkal tudunk szolgálni megírjuk hírportálunkon.

 

2016_julius_budaorsiinfo_ujsag (7)

 

Júniusi számunkból további érdekes és hasznos üzleti, gasztronómiai, iskolai és kulturális ajánlatokról tájékozódhatnak.

Megtalálják még a Budaörsi Latinovits Színház aktuális információit is újságunk hátlapján, valamint a több álláshirdetést is találnak a cikkek alatt.

 

2016_julius_budaorsiinfo_ujsag (1)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2016-ban 30%-al olcsóbban hirdethetnek mint korábban!

 

2016_julius_budaorsiinfo_ujsag (2)

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.