Forgalomkorlátozás lesz Budapesten szombaton autós felvonulás miatt

Forgalomkorlátozásra kell számítani Budapesten szombat délután autós felvonulás miatt, a BKK több felszíni járata is módosított menetrend szerint közlekedik.

 

A BKK csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a budai oldalon 14 és 17 óra között, a pesti oldalon 15 óra és 18:15 között kell lezárására számítani.

A felvonulás résztvevői a Hungaroringen gyülekeznek, majd körülbelül 7 kilométer hosszú kocsisorba összeállva haladnak végig a Mogyoród Hungaroring versenypálya-Mogyoród-2101 számú főút-Fót-2102 számú főút-M0 autóút-11 számú főút-Batthyány utca-Hadrianus utca-Királyok útja-Nánási út-Pók utca-Gázgyár utca-Jégtörő út-budai alsó rakpart-Döbrentei tér-Várkert rakpart-Apród utca-Lánchíd utca-Clark Ádám tér-Széchenyi lánchíd-Széchényi István tér-pesti alsó rakpart-Széchényi István tér-József Attila utca-Andrássy út-Hősök tere-56-osok tere útvonalon.

A felvonulás által érintett útvonalakon és csomópontokban forgalomkorlátozásokra és lezárásokra kell számítani. Az érintett útszakaszokat csak közvetlenül a parádé részvevőinek érkezése előtt zárják le, majd a menetet záró gépkocsi elhaladása után azonnal felszabadítják. A Széchenyi tér, a József Attila utca és az Andrássy út lezárása idején a keresztirányú forgalmat 5-10 percig megállítják.

A rendezvény ideje alatt a 2-es, a 15-ös, a 16-os, a 17-es pótlóbusz, a 19-es, a 34-es, a 86-os, a 105-ös, a 106-os és a 115-ös autóbusz, valamint a 70-as, a 73-as, a 76-os és a 78-as trolibusz közlekedésében néhány perces fennakadásra kell számítani és több járat módosított útvonalon közlekedik.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.