Lehet jelentkezni a mozgáskorlátozottaknak a kényelmes tűzijátéknézésre

A MAHART Passnave nemzetközi kikötő melletti parkoló azoknak a mozgáskorlátozott embereknek, családtagjaiknak lesz fenntartva az augusztus 20-ai tűzijáték idején, akik előre írásban jelzik (e-mail cím a cikkben), hogy ott szeretnének lenni. 

 

A MAHART PASSNAVE KFT. felajánlotta, hogy AUGUSZTUS 20-ÁN ESTE területén, azaz az Erzsébet híd és a Szabadság híd között a pesti oldalon lévő BELGRÁD RAKPARTON – amely az esti tűzijáték megtekintése szempontjából a legjobb helyen helyezkedik el – AZ EGYIK PARKOLÓRÉSZT MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREK SZÁMÁRA BIZTOSÍTJA. Erről a helyről kényelmesen és minden mozzanatot jól látva VÉGIG LEHET NÉZNI A TŰZIJÁTÉKOT, természetesen ingyenesen. A Magyar Hajózási Országos Szövetség évek óta szervez hátrányos helyzetű, korábban elsősorban gyermekek, számára az augusztus 20-ai ünnepségekkel kapcsolódó ingyenes programokat.

A MAHART Passnave nemzetközi kikötő melletti parkoló, melynek mérete 9 x 18 méter, erre az alkalomra azoknak a mozgáskorlátozott embereknek, családtagjaiknak lesz fenntartva, akik előre írásban jelzik, hogy ott szeretnének lenni. Ezen a területen akkor gépkocsival nem lehet majd parkolni. Így a környék mellékutcáiban, a Bálna bevásárló központban, vagy a Nagycsarnok mögötti parkolóban, stb. lesz lehetőség parkolásra, de a gépkocsival érkezők maguk gondoskodnak a parkolásról. Ami a tömegközlekedést illeti, az Erzsébet hídnál megálló buszokkal, vagy a 4-es metróval lehet közlekedni a Szabadság hídnál levő Fővám téri megállóig.

Az említett területen székeket is kihelyeznek a MAHART Passnave Kft. munkatársai, annyit amennyire a visszajelzések alapján szükség lesz. Mosdó is biztosított a közvetlen közelben.

Aki szeretné az említett helyszínről szeretné nézni a tüzijátékot, jelentkezzen az international@meosz.hu email címen. Helyek még korlátozott számban vannak.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.