Van lejárt szavatosságú kötszere? – Segítse vele a Vöröskeresztet

(Budaörs, 2015. július 20. – Budaörsi Infó) Lejárt szavatosságú kötszereket és autós elsősegély dobozokat gyűjt a Vöröskereszt Pest megyei szervezete Budaörsön. A feleslegessé vált kötszereket és dobozokat oktatási célra szeretnék felhasználni.

 

Nagy Éva  a Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete 1. számú Területi Szervezetének területi munkatársa a Budaörsi Infónak elmondta, hogy mivel egyre több elsősegély oktatás van Budaörsön, ezért sok kötszerre van szükségük. Természetesen nem azért, mert bárki is megsérülne az oktatások ideje alatt, hanem azért, hogy a tanulók tudjanak gyakorolni, és sikeres elsősegély vizsgát tudják tenni.

“Amennyiben a háztartásukban van olyan kötszer, amit már nem tudnak felhasználni, vagy lejárt szavatosságú elsősegély doboz a személyautójukban, akkor kérjük Önöket, hogy juttassák el a budaörsi Vöröskereszt irodájába, a Deák Ferenc utcába. A diákjainknak és nekünk is nagy segítség az elsősegély oktatásánál.”

 

Az eva.nagy@voroskeresz.hu e-mail címen tudják jelezni, ha szeretnék ilyen módon támogatni a helyi Vöröskereszt munkáját.

 

Amennyiben könnyebbséget jelent, a kötszereket vagy elsősegély dobozokat a Budaörsi Infó szerkesztőségében is leadhatják, a Kisfaludy utca 40. szám alatt.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.