Illegális sávszűkítés miatt torlódás lehet a Széll Kálmán térnél

A Széll Kálmán tér Krisztina körúti szakaszán illegális útbontás és sávlezárás történt, ez a Margit körút és a Szilágyi Erzsébet fasor felől az Attila út irányába tartó forgalmat jelentősen korlátozza – közölte a BKK hétfőn reggel.

 

A közlemény szerint a Budapesti Közlekedési Központ már vasárnap 16 órakor észlelte az illegális útbontást és sávlezárást. A BKK Zrt. azonnal felvette a kapcsolatot a kivitelezővel (SADE) és kérte a hétfő reggel 6 órára történő helyreállítást, a forgalomkorlátozás megszüntetését, de a kivitelező jelezte, hogy a kérést nem tudja teljesíteni.

A BKK ezt követően 20 órától a BKK Közúttal a helyszínen vizsgálta meg a BKK Közút eszközeivel történő helyreállítás lehetőségét, azonban a munkaárok mérete ezt nem tette lehetővé.

Azonnali beavatkozásként csak a forgalomtól elzárt terület minimalizálására, illetve a Csaba utcai jelzőlámpás csomópont kismértékű módosítására volt lehetőség, amit a BKK és a BKK Közút még vasárnap este elvégezett.

A Budapesti Közlekedési Központ mindent megtesz, hogy a forgalom akadályoztatása a lehető leghamarabb megszűnjön – áll a közleményben.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.