Elfogtak a rendőrök egy férfit Budaörsön, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben

(Budaörs, 2015. április 08. – Budaörsi Infó) Egy olvasói levél érkezett szerkesztőségünkbe, miszerint 2015. április 3-án az Auchannál 19,3o-kor 4 biztonsági őr a falhoz szorított egy férfit. Az eseményről fotókat is kaptunk. Megkérdeztük a Budaörsi Rendőrkapitányságot is ez ügyben.

 

A szemtanú beszámolója szerint elöszőr 2 biztonsági őr tartott fel egy férfit, majd erősítés érkezett, így 4 biztonsági őr várta a kiérkező rendőröket a gyanúsítottal.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságtól kérdéseinkre azt válaszolták az ügyben, hogy egy budaörsi bevásárlóközpont biztonsági szolgálatának munkatársai tettek bejelentést 2015. április 3-án a rendőrségre, miszerint egy – feltehetően ittas állapotban lévő – férfi agresszíven viselkedik és nem engedelmeskedik a biztonsági őröknek.

A törökbálinti rendőrök a helyszínen intézkedés alá vonták az 50 éves férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Székesfehérvári Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki, ezért őt az egyenruhások elfogták, a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették, majd a további eljárás lefolytatása céljából átadták az illetékes bíróság részére.

 

budaors_auchan_r_z_2015apr3_kicsi2

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.