Szomszédját zaklatta, majd autókat rongált

A budaörsi rendőrök elfogtak egy 35 éves helyi férfit, aki hajnalban becsöngetett egy budaörsi lakásba, megfenyegette az ott lakókat, majd több, az utcában parkoló személygépkocsit is megrongált.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást rongálás vétség, valamint zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Á. András 35 éves budaörsi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. január 17-én 2 óra 30 perc körüli időben többször becsöngetett egy budaörsi lakásba és azt kiabálta a tulajdonosnak, hogy „jöjjön le, meg fogja őt ölni a családjával együtt”. Ezt követően az ingatlan előtt parkoló gépkocsit, illetve szintén az utcában parkoló másik autót – ez idáig ismeretlen társával együtt – megrongálta. A rongálás következtében az egyik jármű bal oldali visszapillantó tükre eltört, valamint a bal első ajtó is behorpadt és több helyen megkarcolódott. A másik jármű bal oldali visszapillantó tükre szintén letört és a szélvédője két helyen betört.

Á. Andrást a budaörsi rendőrök elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Ismeretlen társának azonosítása folyamatban van.

A férfi ellen a további büntetőeljárást – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.