A DK képviselőjelöltje bemutatkozott Budaörsön – Szerdán flashmob lesz a CBA előtt

(Budaörs – 2013. november 19., Budaörsi Infó)  A Demokratikus Koalíció (DK) Pest megye 2. választókerületének képviselőjelöltje, Kakuk György bemutatkozó sajtóbeszélgetésre hívta meg a budaörsi helyi sajtót. 

A sajtótájékoztató azzal a nem titkolt céllal jött létre, hogy megfelelő munkakapcsolat alakulhasson ki a megívó és a meghívott felek között.

A megjelentek előtt a képviselőjelölt bemutatkozott és röviden ismertette a programját.

Kakuk György a Budaörsi Infó kérdésére elmondta, hogy programjának egyik kiemelt célja a közlekedés megkönnyítése.

„Szeretném azokat a helyi ügyeket felkutatni, amelyeket érdemes felkarolni. Ami nem csak jól hangzik addig, amíg képviselő lesz az ember, hanem teljesíthető is.” – mondta el Kakuk György. A képviselőjelölt azt is elmondta, hogy janártól irodát létesítenek Budaörsön, ahol fogadóórát tart majd a helyiek számára.

A képviselőjelölt felhívta a figyelmet arra is, hogy 2013. november 20.-án a Szabadság út 52. alatt lévő CBA üzlet előtt egy flashmob-akció lesz délelőtt 10,30-kor. Ezzel a megmozdulással arra a levélre szeretnének reagálni, amit az üzletlánc vezetése küldött a dolgozói számára, amelyben erősen ajánlott program volt a CBA-s alkalmazottaknak a Békemenet.

Holnap fényképes beszámolót készítünk az akcióról. Keressék portálunkon a friss információkat az üggyel kapcsolatban.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.