Szeptemberben újra – Fél éves a Lakótelepi Bolhapiac

A Budaörsi Lakótelepért Egyesület (BLE) az elmúlt fél évhez hasonlóan, 2013. szeptemberében ismét megszervezi a Lakótelepi Bolhapiacot, a megszokotthoz híven a  hónap utolsó szombati napján, azaz 2013. szeptember 28-án, szombaton. Délelőtt 9:00 órától 12:00 óráig várják az érdeklődőket a lakótelepi Közösségi Ház emeleti nagytermében (2040 Budaörs, Lévai utca 34.).

 

A szervezők bíznak benne, hogy ebben a hónapban is, az előző hat alkalmakhoz hasonló sikert ér el a Lakótelepi Bolhapiac, és kézzel fogható segítséget jelent majd a helyi lakosoknak.

Az alkalmi árussá váló lakosok számára továbbra is ingyenes a rendezvény, asztalpénzt ezúttal nem kérnek tőlük. Ugyanakkor, a korlátozott férőhely miatt ezúttal is regisztrációhoz kötött az árusítás, ezért kérik a budaörsieket, hogy mihamarabb jelentkezzenek, ha árulni szeretnék megunt, vagy feleslegesnek ítélt dolgaikat a Lakótelepi Bolhapiacon.

Szeretettel várják az érdeklődő, vásárolni szándékozókat is! Nézzenek körül mások megunt „kincsei” között, hátha találnak maguk, vagy családjuk számára hasznos dolgokat akár otthonra, akár ajándék gyanánt. Az eddigi tapasztalatok alapján a lakosok hoznak magukkal dísztárgyakat, gyermek- és felnőtt ruhadarabokat, játékokat kicsiknek és nagyoknak, elektronikai és háztartási eszközöket, konyhai felszereléseket, szerszámokat, könyveket, CD és DVD lemezeket, igazi régiségeket. Ezúttal is számos hasznos dologgal várják az érdeklődőket az alkalmi árussá váló lakosok! A rendezvény ingyenes.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.