Ingyenes alvázmosó a rendőrség előtt Budaörsön

(Budaörs – 2013. augusztus 11., Budaörsi Infó) 1901 óta az éves csapadékmennyiség országos átlaga 7 százalékkal csökkent. A csapadék mennyiségének változása hatással van a környezetünkre is.  

 

 

 

A „szomszéd kertje” ezért valahogy mindig zöldebb. A technika fejlődése az embert hozzásegíti természetesen a megoldáshoz, és öntözőrendszerek kiépítésével teszik a gyepet zöldebbé. Nagyon fontos az összhang és a harmónia, és ha zöld, hát legyen „szuperzöld”.

Budaörs város is felismerte ezt a problémát, és mivel a városkép látványa szebb zöld fűvel, ezért a technikát hívta segítségül. Az új locsolórendszer teszi immár szebbé a város gyepét, és a kocsik alvázát.

Az új automata öntözőrendszer kalibrálása sajnos nem minden estben sikerült a legpontosabban (ha ez annak a része!), így néhány helyen ennek a hirdetőtáblák látják kárát.

A rendőrséggel szemben, a Szabadság út mentén a Lévai útnál, pedig bárki beállhat egy ingyenes alvázmosásra. A rendszer sajnos még nem üzemel megfelelően, de legalább az autók szép tiszták lesznek. Alulról.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.