Hirdetési akció budaörsieknek – 50%-os kedvezmény egész évben!

(Budaörs, 2024. február 19. – Budaörsi Infó) A legolcsóbb és a legnagyobb elérhetőséget biztosító hirdetési lehetőségek Budaörsön! A Budaörsi Infó 50%-os hirdetési akciót hirdetett 2024-ben! Jelenjen meg és tegyen szert ismertségre, hírnévre Budaörsön és környékén! 

 

 

Növelje ismertségét, forgalmát és értékesítési mutatóit! Segítünk céljai elérésében!

 

2024-től MINDEN BUDAÖRSI LAKHELYŰ MAGÁNSZEMÉLY és MINDEN BUDAÖRSÖN HELYI ADÓT FIZETŐ CÉG 50%-os kedvezményt kap az aktuális hirdetési LISTAÁRBÓL!

 

 

ujsag10

 

Budaörsi Infó a budaörsiek ingyenes közéleti információs lapja. Nyomtatott változata kiváló minőségben, színesben, SRA4-es formátumban, 10 000 példányban jelenik meg havonta.

Saját és szerződéses partnercégünk terjesztésében Budaörsön eljut a postaládákba, a közösségi helyekre (Polgármesteri Hivatal, kulturális intézmények, posták, Egészségügyi Központ, fodrászatok, állatorvosi rendelő, kereskedések stb.).

Budaörsi Infó Online (www.budaorsiinfo.hu) folyamatosan frissülő tartalommal bíró önálló hírportál havi átlag 100 ezer látogatóval. Számos ingyenes informálódási és kikapcsolódási lehetőséget kínál a helyi és országos híreken túlmenően is. Hasznos olvasnivalóval, érdekességgel és meglepetéssekkel szolgál nap mint nap!

 

A részletekért keressék nyomtatott újságunkat, vagy kérjenek bővebb tájékoztatást a következő elérhetőségeken:

Budaörsi Infó – Starkiss Kft.
2040 Budaörs, Kisfaludy u. 40.,

Telefon: (23) 428-264, (23) 428-265

E-mail: budaorsiinfo@starkiss.hu

Levélcím: 2040 Budaörs, Kisfaludy u. 40.

 

 

Budaorsi_Info_ARLISTA_2024_net

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.