Gondolkodj! – Rejtvény a cikkben!

A Mátrix Projekt keretében hirdetett a szépkorúak részére online prevenciós rejtvénypályázatot a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A 2. feladvány megfejtését a labirintusból kijutva kapja meg.

 

 

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának munkatársai az idős emberek körében is szeretnék előtérbe helyezni azt, hogy jól gondoljuk meg, mielőtt bármilyen mesésnek tűnő ajánlatba belevágunk. Ez azért fontos, mert napjaink legjellemzőbb bűncselekménytípusává váltak az online térben elkövetett csalások, a telefonos átverések.

Az online prevenciós rejtvénypályázat során öt héten keresztül tesznek közzé egy-egy feladványt.

A megfejtést 2023. december 19-én 23 óra 59 percig e-mailben küldjék el a bunmeg.zalamrfk@zala.police.hu címre a nevükkel, a telefonos elérhetőségükkel és a feladvány sorszámával együtt! Aki több rejtvény helyes megfejtését is beküldi, növeli nyerési esélyeit.

Az agytornán bárki részt vehet, aki betöltötte a 65. életévét. Az öt vásárlási utalvány szerencsés nyertesét a helyes megfejtést beküldők közül sorsolják ki december 20-án.

Ne térjen le a helyes útról! Ne tévedjen el a csalók hazugságainak útvesztőjében! A labirintusból kijutva kapja meg 2. feladvány beküldendő megfejtését.

 

Feladványok (link):

Gondolkodj! 2. feladvány.pdf

Gondolkodj!.pdf 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.