A szeptemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2023. szeptember 20. – Budaörsi Infó) A szeptemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban.

 

 

Újságunk második oldalán egy különleges kezdeményezésről olvashatnak. A Budaörsi Tűzoltóság tűzoltóit és járműveit bárki örökbe fogadhatja, ezzel támogatva az önkéntes tűzoltókat.

Az oldal második felén pedig Budaörs sporttörténeti jelentőségű túralátványosságának javításáról találnak információt.

 

 

info6

 

Újságunk harmadik oldalán egy új sorozatunk első részét találják. A közjegyző- és A Pszichológus segít sorozatunkat kibővítjük Az orvos segít szakértői cikk-sorozattal.

Az első részben az egészségünket meghatározó kérdésekről lesz szó. Megéri megnézni!

 

 

info5

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

info4

 

Az ötödik oldalon A pszichológus segít sorozatunk folytatódik. Egy nagyon aktuális témáról, a nyaralás utáni depresszióról beszélgettünk.

 

 

info3

 

hetedik oldalon A közjegyző segít sorozatunkat találják. Dr. Széchényi Kristóf  közjegyző a házassági vagyoni ügyekkel kapcsolatos egyezség lehetőségeit fejtette ki.

 

 

info2

 

Újságunk hátlapján egy újabb kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilviától. FIGYELEM! EGY (nyomda)HIBÁT (elr)EJTETTÜNK A RECEPTBEN!!! A hozzávalóknál nem 5 dkg, hanem 25 dkg májra van szükség a recept elkészítéséhez!

(Küldjék el nekünk róla a fotót és meséljék el, hogy milyen volt! – budaorsiinfo@starkiss.hu)

 

 

info1

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2023-ban is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

info8

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.