Útfelújítás a 4. számú választókörzetben Budaörsön

(Budaörs, 2023. július 24. – Budaörsi Infó) A nyári időszak ellenére nagyon sok minden történt az elmúlt hetekben Budaörs keleti részében, a 4. számú választókörzetben. A legfontosabb, a város egész közlekedésére kiható felújítás történt a Budapesti úton a Tulipán és az Alsóhatár utcák között. (A cikk a Budaörsi Infó 2023. júliusi nyomtatott számában jelent meg.)

 

 

Dr. Tóth Ferenc, a körzet önkormányzati képviselője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy korábban az út minőségével kapcsolatban rendszeresek voltak lakossági panaszok. Busszal vagy autóval is közlekedve érezhető volt minden közlekedő számára a rengeteg úthiba.

„Az önkormányzat és a Közút közös kooperációjában sikerült az útburkolatot megújítani, a csatornafedeleket és az útszegélyt rendbe hozni.

Fontos tudni, hogy a főút állami kezelésben van, de mégis – az itt élők érdekében – fontosnak tartotta a város, hogy beszálljon az út rekonstrukciós költségeibe, hiszen mi budaörsiek használjuk leggyakrabban.

Az elmúlt napokban már a burkolati jeleket is felfestették!

Egy másik nagyon fontos körzetes ügy az, hogy, sok éve szeretnék az ott élők, hogy a város keleti felében fekvő Kertész utca és Kertész köz megújuljon! Nagyon sokszor foglalkoztunk már az utca helyzetével és természetesen nyitott is a város a megvalósításra!

 

 

kerteszutca

 

Ebből az okból egyeztetést tartottunk közel 50 érdeklődő részvételével a Kesjár Iskolában többek között az út átépítésével, a területrendezéssel, a járda kiépítésével kapcsolatban!

A megbeszélés során a felújításra vonatkozó látványtervek is bemutatásra kerültek, amik azóta is elérhetőek a város honlapján és a közösségi oldalamon is egy olyan összefoglalóval egyetemben, ami a lakók kérdéseit és kéréseit tartalmazzák a válaszokkal együtt.

 

 

lakossagiforumkesjar

 

A felsoroltak mellett sok más üggyel is megkerestek a lakók például említhetném a parkolási kérdéseket vagy a Budafoki utca közlekedését is, de Budaörs más részéről is érkeznek folyamatosan a megkeresések, amiknek a megválaszolása folyamatosan történik!

A jövőben is várom kérdéseiket a képviselőtársaimmal együtt.”

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.