Faültetés, körtánc és mosolykő festés – Elindult A Budaörsi TEHETSÉG program

(Budaörs, 2023. április 24. – Budaörsi Infó) 2023. április 22-én, a Föld Napján, A Budaörsi NŐ közösség faültetést szervezett a Budaörsi Tanoda udvarán. Ezzel az eseménnyel indították útnak A Budaörsi TEHETSÉG programot, aminek az a lényege, hogy bemutassák és támogassák a helyi tehetségeket.

 

 

A faültetést követően közös dallal és körtánccal indították a programot. Az esemény a március 8-án meghirdetett budaörsi tehetségkutató első hivatalos eseménye volt.

 

 

ABUDAORSITEHETSEG202304_FAULTETES (4)

 

ABUDAORSITEHETSEG202304_FAULTETES (3)

 

ABUDAORSITEHETSEG202304_FAULTETES (2)

 

 

A Budaörsi NŐ közösség egy magnóliafát ültetett, majd pedig „mosolykő” festésbe kezdtek, aminek hamarosan nagy jelentősége lesz a tehetségkutató szempontjából.

 

 

ABUDAORSITEHETSEG202304_FAULTETES (6)

 

ABUDAORSITEHETSEG202304_FAULTETES (5)

 

 

A faültetés A Budaörsi TEHETSÉG program első állomás volt, a következő program, ahol népszerűsíteni fogják a tehetségkutatót a Romano Glaszo Hét lesz június 5-től 11-ig. 

Ezen a programsorozaton lesz lehetősége bárkinek szerezni egy-egy mosolykövet, aminek megvásárlásával a tehetségkutató győztesét tudja támogatni.

 

romanoglaszohet2023

 

 

A támogatást egy egyedi, kézzel festett „kincses dobozba” gyűjti majd a közösség, aminek a kinyitására csak a tehetségkutató gála napján kerül sor.

Egy helyi művész, Gulyás Boglárka vállalta, hogy képzőművészeti alkotást varázsol a dobozból, aminek végeredményét hamarosan olvasóink is láthatják.

 

 

ABUDAORSITEHETSEG202304_FAULTETES (1)

 

gulyasboglarka

 

 

A Budaörsi TEHETSÉG versenyre már lehet jelentkezni abudaorsitehetseg@gmail.com e-mail címen június 30-ig.

Idén ének és zene kategóriában mérhetik össze tudásukat a budaörsi fiatalok, 25 éves korig.

 

Sok sikert kívánunk minden résztvevőnek!

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.