Álomutazás megfestésére hívja a fiatalokat az Alkoss szabadon művészeti pályázat

Alkotni vágyó fiatalok jelentkezését várják péntektől az Alkoss szabadon – Szárnyalj szabadon címmel meghirdetett művészeti pályázatra, a megmérettetésre egy „álomutazás” megfestésével vagy lerajzolásával lehet nevezni.

 

 

A Budapest Park közleménye szerint az idén második alkalommal meghirdetett művészeti pályázatra 8 és 13, illetve 14 és 20 év közötti fiatalok jelentkezhetnek április 30-ig.

A beérkező alkotásokat nyolctagú zsűri bírálja el. A pályaművek vászonra vagy papírra készülhetnek A3, A2 vagy A1 méretben, akvarell vagy olaj technikával festve, vagy akár rajz formájában is – áll a közleményben.

Mint írják, a nyertes pályamű alkotója mindkét korosztályban a Budapest Airport által felajánlott párizsi úttal lesz gazdagabb, valamint további nyereményeket is meghirdettek.

A pályázat nyertesei a Budapest Park nagyszínpadán vehetik át elismerésüket a Halott Pénz zenekar koncertje előtt.

A nyertes alkotásokat az ország több pontján is kiállítják, majd a Bodó Galériában a legjobb alkotásokat elárverezik, és a bevételből óvodák számára vásárolnak fejlesztő eszközöket, valamint udvari árnyékolókat – emelik ki a közleményben.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.