Márciusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2023. március 28. – Budaörsi Infó) Új hónap, új pályázatok! Nézzék meg, olvassák el, próbálják ki magukat! Itt az ideje megtölteni a malacperselyt és kiaknázni a lehetőségeket! 

 

 

1. Pályázat:

A Debreceni Virágkarnevál szervezője nyilvános pályázatot ír ki a Debreceni Virágkarnevál virágkocsi kompozícióinak megújítása tárgyában.

Jelentkezési határidő: 2023. április 10.

A pályázat nyilvános, pályázati anyagot bármely 18. életévét betöltött magánszemély, illetve jogi személyek is benyújthatnak.

Bővebb információért kattints ide! 

 

2. Pályázat:

A Budapest Brand Nonprofit Zrt. a főváros köztereinek „elturbózására” új közösségépítő szabadtéri eseményeket és kreatív városi kísérleti projekteket kíván megvalósítani. A pályázat kiírója kreatív ötletpályázatot hirdet különleges, közterületen megvalósuló városélményt nyújtó programok megvalósítására.

Pályázati kategóriák:

1. kategória – Kispálya
Egyedi koncepcióval rendelkező szabadtéri kulturális-közösségi programok. Az egyes projektek megvalósításához Kiíró projektenként legfeljebb bruttó 3.000.000 Ft összeggel járul hozzá. A Selection Camp napját követően a kategóriában legfeljebb 10 projekt kerül kiválasztásra.

2. kategória – Nagypálya
Közösségi aktivitás szervezését is magában foglaló, rendhagyó városélményt nyújtó, a város tereit közvetlenül formáló közterületi, kísérleti, egyedi beavatkozások. Az egyes projektek megvalósításához Kiíró projektenként legfeljebb bruttó 10.000.000 Ft összeggel járul hozzá.
A Selection Camp napját követően a kategóriában legfeljebb 3 projekt kerül kiválasztásra.

Az ötletpályázatra jelentkezni 2023. április 3-ig www.budapesttuning.hu oldalon keresztül lehetséges az alábbi dokumentumok benyújtásával:

Bővebb információért kattints ide! 

 

3. Pályázat:

A Budapesti Fesztiválzenekar Alapítvány Budapest Főváros Önkormányzatának pénzügyi támogatásával zeneszerzői pályázatot hirdet Pest, Buda és Óbuda egyesítésének 150. évfordulója tiszteletére.

A pályázat jellege: Nyílt, jeligés, egyfordulós.

Pályázók köre: Pályázhat bármely természetes személy belföldről, határon túlról vagy külföldről, tekintet nélkül állampolgárságra, tartózkodási helyre, életkorra vagy igazolható végzettségre.

Kizárt pályázók köre: Nem indulhat a pályázaton az a személy, aki a bírálatban részt vesz, a bírálatban részt vevők hozzátartozója vagy aki a bírálók részvételével működő gazdálkodó szervezettel áll munkaviszonyban vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban.

Nevezési díj: nincs.

A pályázat benyújtásának határideje (az elektronikus levél elküldésének utolsó napja): 2023. április 30.

Bővebb információért kattints ide! 

 

4. Pályázat:

Janikovszky Éva meseíró pályázat

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és a Móra Kiadó, Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával meghirdeti a Janikovszky Éva Meseíró Pályázatot.

Pályázati időszak: 2023. március 1 – április 12.

A pályázók három korcsoportban indulhatnak:

I. korcsoport: 7-9 évesek; II. korcsoport: 10-13 évesek; III. korcsoport: 14-16 évesek.

Tematikai megkötés nincs, bármilyen témát választhatnak a pályázók.
Pályázni magyarországi és határon túli településekről is lehet.
Minden pályázó csak egy, nyomtatásban még meg nem jelent írással indulhat.

Bővebb információért kattints ide! 

 

5. Pályázat:

„A gyönyörű világunk” – CEWE Photo Award 2023

A CEWE Photo Award egyesíti a fotózás szerelmeseit- és ünnepli világunk szépségét. A világ legnagyobb fotópályázata ötödik alkalommal kerül megrendezésre „Our world is beautiful” mottóval, és tíz izgalmas kategóriában várják a fotókat.

Nyerje meg a hőn áhított díjat és az 1000 nyeremény egyikét, összesen 250.000 euró értékben. Minden egyes fotóval jót tesz: a CEWE minden beküldött fotó után 10 centet adományoz az SOS Gyermekfalvaknak világszerte.

Nevezési időszak: 2022.05.16. – 2023.05.31.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.