Legyőzte a Gyirmótot a Budaörs

(Budaörs, 2023. március 20. – Budaörsi Infó) Kétszer is vezetett a Budaörs idegenben, a második három pontot ért a végén 19-én vasárnap a labdarúgó NB III nyugati csoport 26. fordulójában.

 

 

Az előző fordulóban az Érd feletti 3-0-ás győzelem után érkezett Gyirmótra a BSC.

Az első félidőben nem született gól, a második játékrész aztán eseménydúsra sikeredett.

Néhány perce tartott a félidő, amikor büntetőhöz jutott az ellenfél, a középre tartó lövést azonban Kunsági hárítani tudta.

A 72. percben megszerezte a vezetést a Budaörs Gula Boldizsár 11. bajnoki góljának köszönhetően. Egy perc sem telt el, és egy megpattantó lövés után végül öngóllal egyenlített a hazaiak.

Az utolsó pillanatban viszont a szünetben pályára lépő Murai Márkhoz került a labda, aki elfektette a védőket, majd a jobb alsóba lőtt, beállítva ezzel a 2-1-es budaörsi győzelmet.

 

NB III. Nyugati csoport, 26. forduló:


Gyirmót II. – Budaörs 1-2

 

Gyirmót II.: Kecskés – Lányi B., Dán K. (Somogyi, 88.), Nagy K. (Lányi D., 83.), Lázár P., Bagó, Tarsoly, Ominger, Helembai, Görcs, Rátonyi

Nem lépett pályára: Kocsis H., Babayigit, Vajda, Szűcs P.

Vezetőedző: Ördög József

 

Budaörs: Kunsági – Szamosi, Khiesz, Lami, Vida (Murai, 46.), Ferkó (Hoszpodár, 86.), Klausz, Váradi (Horváth E., 62.), Jász G., Halácsi (Tóth B., 62.), Gula

Nem lépett pályára: Tóth G., Csillag, Bánki, Schindler

Vezetőedző: Bekő Balázs

Gólszerző: Lami (73. – öngól), illetve Gula (72.), Murai (92.)

Sárga lap: Dán K. (86.), illetve Lami (21.), Klausz (45.), Ferkó (53.), Kunsági (53.),

Piros lap: Lányi B. (92.)

 

Bekő Balázs értékelése:


Küzdelmes mérkőzésen vagyunk túl, amin meggyűlt a bajunk az ellenfél gyors játékosaival. Megvoltak a helyzeteink, de ugyanúgy a másik oldalon is. Sokat köszönhetünk Kunsági Rolandnak, akinek teljesítménye nagyban hozzájárult a sikerhez. A cserék kiválóan szálltak be a meccsbe, teljesítményükkel sokat tettek hozzá a csapat játékához, és ezáltal a győzelemhez.

 

A következő fordulóban a Mórt fogadja a BSC vasárnap (03.26.) 16 órától.

 

(Budaörsi infó / BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.