A februári Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2023. február 14. – Budaörsi Infó) A februári Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a legutóbbi rendkívüli képviselő-testületi ülésről és a pedagógusok sztrájkjáról találnak bővebb információt.

 

ujsag6

 

A harmadik oldalon a hónap egyik legaggasztóbb témáját dolgoztuk fel, a kutyatámadásos eseteket Budaörsön. Sajnos a napokban is történt hasonló eset, ezért ajánljuk végig olvasni a cikket, mert arra is kitértünk benne, hogy mit tehetünk abban az esetben, ha áldozattá válunk. Megéri megnézni.

 

 

ujsag5

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

ujsag4

 

A hatodik oldalon A pszichológus segít sorozatunk tovább folytatódik. Februárban a halogatásról beszélgettünk.

 

 

ujsag3

 

A hetedik oldalon a Közjegyző segít sorozatunkat találják. Dr. Széchényi Kristóf közjegyző azt fejtette ki, hogy az új öröklési szabályok mit jelentenek a gyakorlatban.

 

 

ujsag

 

Újságunk hátlapján egy újabb kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilviától. (Küldjék el nekünk róla a fotót és meséljék el, hogy milyen volt! – budaorsiinfo@starkiss.hu)

 

 

ujsag7

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2023-ban is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.