Led-csere program indul Budaörsön

(Budaörs, 2023. február 2. – Budaörsi Infó) 2023. február 1-én lakossági LED-csere program indult Budaörsön. Regisztrálni február végéig lehet.

 

LED-csere programban vehetnek részt a budaörsiek, amelynek keretében meghatározott feltételek mellett ingyen juthatnak LED-ekhez, és cserélhetik le a háztartásaikban található régi izzókat új, korszerű LED fényforrásokra.

Az önkormányzat a CYEB Energiamegoldások Kft.-vel együttműködési megállapodást kötött 2023. február 1. hatállyal lakossági led csereprogram tárgyában: https://ledcsere.hu/

A megállapodás értelmében az önkormányzat szerepe az adatok CYEB általi feldolgozását követően a  ledek CYEB-től való elhozatala, komissiózása, budaörsi igénylőknek kiadása a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán, ügyfélszolgálati időben, majd a kiadott ledekkel való elszámolás.

 

 

2019_08_varoshaza (30)

 

A led csere program felhívása:

Éljen a lehetőséggel, jusson ingyen izzókhoz, csökkentse a villanyszámláját és tegyen azért, hogy kevésbé terhelje a környezetet!

A LED fényforrások használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában, és akár 10 éves élettartamának köszönhetően használója sokkal kevesebb hulladékot termel, mint az, aki hagyományos izzóval világít.

Egy átlagos magyar háztartásban 20 db izzó található, mely a teljes villanyköltség közel 1/3-át jelenti.

Weboldalunkon – https://ledcsere.hu/ – található kalkulátorunk segítségével néhány kattintással kiszámolható, éves szinten milyen megtakarítást eredményez, ha korszerű izzókkal világítunk otthonunkban.

 

Hogyan lehet csatlakozni a programhoz?

A ledcsere.hu oldalon a „Jelentkezés”-re kattintva néhány perc alatt regisztrálhat bárki, akinek a nevén van villanyszámla, és budaörsi lakcímkártyával rendelkezik.

Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás hány ingyenes LED-re jogosult.

 

FONTOS!

A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Budaörsöt jelölje be!

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik, így ez igénybe vehet néhány munkanapot. Az átvétel időpontjával kapcsolatban pedig a regisztrációt követő hetekben kapnak e-mailt a jelentkezők.

 

A programba 2023. február 28-ig lehet regisztrálni!

 

 

ledcsere

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.