Női asztalitenisz Ek – Idegenben győzött a Budaörs

(Budaörs, 2022. november 19. – Budaörsi Infó)  A Budaörs 3-1-es győzelmet aratott az olasz A.S.D. Tennistavolo Norbello otthonában a női asztalitenisz Európa-kupa egyenes kieséses szakaszának első fordulójában, amely a nyolc közé jutásért zajlik.

 

 

A pénteki találkozó nyerőembere Póta Georgina volt, aki mindkét mérkőzésén győzött, a másodikon – az orosz Jana Noszkova ellen – döntő szettben.

 

 

Póta Georgina játszik a román Elizabeta Samara ellen az asztalitenisz női Európa-bajnoki selejtező A1 csoportjának Magyarország - Románia mérkőzésén a Budaörsi Sportcsarnokban 2022. november 16-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Póta Georgina játszik a román Elizabeta Samara ellen az asztalitenisz női Európa-bajnoki selejtező A1 csoportjának Magyarország – Románia mérkőzésén (végeredmény: 1-3) a Budaörsi Sportcsarnokban 2022. november 16-án. MTI/Szigetváry Zsolt

 

A párharc visszavágóját jövő csütörtökön rendezik Budaörsön 18:00 órai kezdettel.

Továbbjutás esetén a Bajnokok Ligája C csoportjának harmadik helyezettjével találkozik a magyar bajnoki címvédő. Ebben a csoportban a lengyel Tarnobrzeg, a spanyol Linares és a francia Clairefontaine szerepel.

 

Eredmény:
a nyolc közé jutásért, 1. mérkőzés:

A.S.D. Tennistavolo Norbello (olasz) – SH-ITB Budaörsi SC 1-3
————————————————————-

Jana Noszkova-Dari Helga 3-0 (8, 3, 9)
Eleonora Trudu-Póta Georgina 0-3 (-1, -1, -3)
Veronica Mosconi-Fazekas Mária 0-3 (-9, -10, -7)
Noszkova-Póta 2-3 (9, -6, -7, 9, 4-6)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.