Augusztus 25-én lesz a következő szakmai tanácsadás a budaörsi Városházán

(Budaörs, 2022. augusztus 21. – Budaörsi Infó) Augusztus 25-én 15:00 órakor szervezi meg az önkormányzat a következő szakmai előadást KATA-s vállalkozók részére a Városházán.

 

 

Eddig két alkalommal, augusztus 17-én és 18-án biztosított az önkormányzat a budaörsi KATA-s vállalkozásoknak ingyenes tanácsadást.

A júliusban elfogadott KATA törvény módosítás jelentős változásokat tartalmaz: a jelenlegi KATA adóalanyiság 2022. augusztus 31-el megszűnik és 2022. szeptember 1-től egy lényegesebben szűkebb kör választhatja az új KATA adózási formát.

Az önkormányzat a budaörsi kisadózókat ingyenes szakmai konzultációk megszervezésével támogatja, célja hogy az érintettek hiteles és mindenre kiterjedő ismeretanyagot szerezzenek az ellőttük álló, életminőségüket jelentős mértékben befolyásoló döntéseik meghozatalához.

A tanácsadást a témakörben elméletileg és gyakorlatilag felkészült, a gyakorlatban is praktizáló okleveles könyvvizsgáló tartja.

 

 

varoshaza_budaors8_2021oktober

 

Az augusztus 17-i alkalommal az adószakértő mellett egy jogász is részt vett az előadáson és válaszolt a felmerülő, jogi vonatkozású kérdésekre.

Továbbra is lehetőség nyílik konzultálni a jogásszal, csütörtök délelőttönként a Telekuckóban.

Az ingyenes konzultációra a 06/23 414-446 telefonszámon lehet bejelentkezni.

 

További információért kattintson ide.

 

A könyvvizsgáló egy részletes előadásban felvázolta az érdeklődőknek a KATA-ból való kilépés alternatíváit, és a fontos határidőket.

Továbbá, a választható adónemek előnyeiről és hátrányairól közérthető módon adott tájékoztatást.

Az előadás után lehetőség nyílt kérdéseket feltenni, illetve négyszemközt konzultálni a szakemberrel.

 

Minden érintettet és érdeklődőt szeretettel várnak a következő előadáson, 2022. augusztus 25-én 15:00 órakor.

Az előadás és konzultáció helyszíne a Budaörsi Polgármesteri Hivatal II. emeleti nagyterme (2040. Budaörs, Szabadság út 134.).

 

 

varoshaza_kataeloadas (2)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.