A Magyar Költészet Napja – Versek Budaörsről 2022 Pályázat

(Budaörs, 2022. április 11. – Budaörsi Infó) Hagyományteremtő szándékkal a budaörsi Starkiss Digitális Nyomda és Stúdió (Starkiss Kft.) a Budaörsi Infóval karöltve verspályázatot hirdet a helyi általános iskolák és gimnáziumok tanulóinak. Itt az esély a debütáláshoz! A kiválasztott pályaművek kötetben megjelennek! A Magyar Költészet Napja alkalmából meghosszabbított leadási határidővel! 

 

 

Már sok alkalommal bebizonyosodott, hogy a budaörsi diákok között is vannak írói, költői, alkotói tehetséggel megáldott gyerekek, és munkáik között szép számban találni olyanokat, amelyek irodalmi, helytörténeti értékük okán közlésre érdemesek és nagyobb olvasóközönség figyelmére is méltók.

 

Legyél te is szerző és szerepelj az első Budaörsről szóló versantológiában!

 

„Minden kis és nagy diákot arra buzdítunk, hogy írja meg versben, hogy mit jelent számára Budaörs. Mit jelent itt lakni, milyennek látják a várost, a lakókat, milyen érzés itt diáknak lenni vagy akár azt, hogy milyennek képzelik el a jövő Budaörsét.”

 

Nevezési díj nincs!

 

 

budaors_cimer_kis_meret_korforgalom

 

 

A Pályázaton részt vehetnek:

A Budaörsön élő vagy ide járó és alkotó 18. életévüket még be nem töltött tanulók, akik a jelen pályázati kiírás feltételeit teljesítik és mindenben elfogadják.

 

Díjazás

A díjnyertes és a kiválasztott pályaművek egy szerkesztett verseskötetben jelennek majd meg alsós és felsős korosztályra bontva.

A publikáció egy leendő, a lokálpatriotizmust, a lakóhelyhez való kapcsolódást segítő és bemutató sorozat első része lesz! A kötet csak a megfelelő mennyiség és színvonal elérése esetén jelenik meg.

 

Minden kiválasztott szerző ajándékba megkapja a megjelenő verseskötetet.

 

 

konyv_kotlelezo_olvasmany2

 

 

Beküldési határidő – Feltételek

Legfeljebb három verssel / fő lehet pályázni 2022. április 30-ig.

A műveket a kiírók bírálják el.

A kiválasztott publikálásra kerülő művek szerkesztve jelennek meg, amit a pályázók tudomásul vesznek. 

Valamennyi pályaműhöz rövid bemutatkozást is csatolni kell, amelyben az író bemutatkozik, megjelöli az iskoláját, elérhetőségeit, és nyilatkozik arról, hogy elfogadja a Pályázat feltételeit, szabályait, és hogy budaörsi lakos vagy itteni iskolába jár.

 

Fontos, hogy a csatolt bemutatkozón a pályázó szülője, törvényes képviselője aláírásával hozzájáruljon a részvételhez és nyilatkozzon az adatkezelésről, valamint hogy a pályázati kiírásban leírtakkal mindenben egyetért és elfogadja azokat.

 

 

starkisskarancsony

 

 

Beküldés

Beküldeni lehet a starkiss@starkiss.hu e-mailre vagy papíron a Starkiss Kft., Budaörs, Kisfaludy u. 40. címre postán vagy bedobni a postaládába.

 

Korlátozások

Amennyiben a pályázó valótlan személyes adatokkal, vagy nem saját alkotással pályázik, az a pályázatból történő azonnali kizárását vonja maga után.

A kiírók várják iskolák, intézmények, cégek, egyesületek díj-felajánlásait is a pályázók számára!

 

A megjelenő verseskötetbe kerülő Budaörssel kapcsolatos, a városhoz tartozást erősítő versek az idő lenyomatai lehetnek a jövő nemzedékei számára!

 

 

starkisskarancsony2

 

 

Bátorság!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.