Elindul a Budafoki utca problémás szakaszainak a felújítása Budaörsön

(Budaörs, 2021. szeptember 25. – Budaörsi Infó) Jó hír érkezett dr. Tóth Ferenctől, a 4. vk. önkormányzati képviselőjétől: többszöri nekifutás után elindulahatnak a felújítási munkálatok a Budafoki utcában Budaörsön. Itt vannak a részletek. A fotók a jelenlegi állapotot tükrözik.

 

 

A szeptemberi önkormányzati testületi ülésen történt döntés alapján Budaörs 4. számú választókerületében is új forrás nyílt meg a már sokszor programba vett Budafoki utca problémás szakaszának megújítására.

Az utca nagyon fontos szerepet játszik a város keleti részének forgalmában, hiszen összeköttetést biztosít a Tavasz utca felől egészen a Szerviz útig.

 

 

budafoki_utca1_Budaors_2021szept23

 

 

A napokban kapják kézhez a lakók az építkezésről szóló tájékoztatást, azért, hogy mindenki időben értesüljön a részletekről.

„Budaörs Város Önkormányzatának megbízásából a kivitelező által a Budafoki utca egyirányú szakasza a Tavasz és a Mező utcák között új aszfaltburkolatot kap az útalap megerősítésével, valamint szegélyekkel. A közterületi parkolásmegkönnyítésének céljából gyephézagos padka burkolatok létesülnek a beruházás során, a már kiparkolt zöldfelületeken. A lakóingatlanok megközelíthetősége érdekében a változó burkolatú kapubehajtók szintbeállítása és helyreállítása is megtörténik.” – részletezte a projektet a Budaörsi Infónak dr. Tóth Ferenc önkormányzati képviselő.

 

budafoki_utca2_Budaors_2021szept23

 

 

A munkálatok alatt várhatóan lesznek ideiglenes forgalomkorlátozások melyeket a kivitelező táblákkal jelezni fog és az érintett lakók erről külön értesítést fognak kapni.

 

 

budafoki_utca4_Budaors_2021szept23

 

 

A munkálatok kezdő időpontja az október elején lesz a befejezése pedig november végére várható.

 

 

budafoki_utca3_Budaors_2021szept23

 

 

„Az esetlegesen felmerülő kellemetlenségekért előre is elnézést, de biztos, hogy az elkészülő utca majd minden lakost örömére válik. – mondta a képviselő.

 

 

tothferi_eztakepetszeretne

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.