Betöréssorozat a budaörsi Frankhegyen

(Budaörs, 2021. augusztus 10. – Budaörsi Infó) Az elmúlt hónapban a budaörsi Frankhegyen megugrott a lakásbetörések száma. Több utcából is érkezett jelzés a szerkesztőségünkbe. A sajnálatos jelenséggel kapcsolatban felkerestük a Budaörsi Rendőrkapitányságot is, ám az ügyek jelenlegi állása szerint részletesebb tájékoztatást még nem kaphattunk.

 

 

A Budaörsi Rendőrkapitányság munkatársa a Budaörsi Infó megkeresésére elmondta, hogy a betörésekkel kapcsolatosan nem tudnak még információval szolgálni, mivel az elkövető kiléte nem ismert, így a nyomozás érdekeit sértené az információk közzététele. Ígéretük szerint, amint az elkövető elfogásra került, küldenek tájékoztatást.

Információink szerint az Őzike, Berkenye, Merengő és Szépkilátó utcában is történtek betörések.

Frankhegyi lakosok elmondása szerint a készpénzt és a kisebb, könnyen mozdítható tárgyakat keresik a behatolók, de a kerti szerszámokat és gépeket is elviszik.

 

 

Frankhegy_Budaors

 

 

Érdemes megfontolni, hogy ha nyaralást terveznek, annak időpontját a közösségi oldalukon ne osszák meg, mert ezzel megkönnyíthetik a betörők dolgát, könnyen megtudhatják, hogy mikor üres a lakás, az ingatlan.

 

 

nyaralas_napfurdozes_napozas_szabadsag_pihenes

 

 

Ha csak tehetik, ne tartsanak otthon készpénzt vagy nagyobb értékeket, amíg nem sikerül elkapni az elkövetőt.

Bármilyen információ is jut a tudomásukra a betörések ügyében keressék a Budaörsi Rendőrkapitányságot (hívják a 112őt!), hogy mihamarabb elfogják az elkövetőket és ismét nyugtuk lehessen a frankhegyieknek.

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.