Augusztusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2021.augusztus 6. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és új lehetőségek várnak ránk. A megszokottakhoz híven összegyűjtöttünk néhány pályázatot! Nézzék meg és pályázzanak, töltsék meg a malacperselyt.

 

 

 

1. Pályázat:

Művészeti pályázat a háborúkban megerőszakolt nők emlékezetére.

Díjazás
I. Díj – 1 500 000 HUF és a műalkotás megvalósítása
II. Díj – 1 000 000 HUF
III. Díj – 500 000 HUF

A benyújtás határideje: 2021. október 15.

Bővebb információért kattints ide.

 

 

2. Pályázat:

Az NKA Filmművészet Kollégiuma és az Összművészeti Programok Kollégiuma közös pályázati felhívást jelentet meg hazai szabadtéri, kert- és autósmozik tevékenységének ösztönzése, valamint a magyar nemzeti filmvagyon láthatósága növelésének támogatása céljából.

Bővebb információért kattints ide.

 

 

3. Pályázat:

A Cine-Fest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál és a Dikh Tv (Első Roma Televízió) filmpályázatot hirdet a romák kreatív és méltó ábrázolásáért.

A felhívásra mindenki – kortól, nemtől, nemzetiségtől – függetlenül jelentkezhet, a nyertes alkotások értékes díjazásban részesülnek és bemutatásra kerülnek a CineFesten és a Dikh Tv-ben.

Bővebb információért kattints ide. 

 

 

4. Pályázat:

A munka világa XII. – fotópályázat

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara fotópályázatot hirdet, „A MUNKA VILÁGA XII.” címmel.

A fotópályázat célja: az országban tevékenykedő kereskedők, ipari vállalkozások, szolgáltatók, kézművesek tevékenységének, termékeiknek művészi módon való megjelenítése. Ez magába foglalja a cégek mindennapi életének, az ott folyó munkafolyamatoknak a bemutatását.

Bővebb információért kattints ide. 

 

 

5. Pályázat:

ÖregSZEM 2021 – Fotópályázat nyugdíjasoknak és a fiataloknak,  hogy a nyugdíjasok mindennapi életét hitelesen bemutassák.

A Nyugdíjasok Országos Szövetsége 2021. évi fotópályázatán a hazai és határon túli magyar amatőr fotóbarátok három kategóriában – 1.) 20 éves korig, 2.) 20–64 éves korig, 3.) 65 éves kor felett – egyéni pályázatot nyújthatnak be. A fotópályázat témája és célja: bemutatni az idős, nyugdíjas emberek életének szépségeit, örömeit, gondjait, magánya és társas kapcsolatai tartalmát és jelentőségét. Érdeklődéssel fogadjuk a koronavírus-világjárvány idősekre gyakorolt hatásai művészi bemutatását! A pályázat hozzá kíván járulni az aktív időskor érdekében, a mozgás, az élethosszig tanulás, az információs aktivitás növeléséhez.

Bővebb információért kattints ide. 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.