Tragikus hirtelenséggel elhunyt Pfandler Csaba, a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület oszlopos tagja

(Budaörs, 2021. augusztus 1. – Budaörsi Infó) 2021. július 31-én tragikus hirtelenséggel, 48 évesen elhunyt Pfandler Csaba, a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület oszlopos tagja. 

 

 

Pfandler Csaba 2006 óta volt aktív tagja a Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesületnek.

Önkéntes vonulós tűzoltóként végzett tevékenysége mellett neki köszönhető, hogy pár éve újraindult az ifjúsági tagozat is Budaörsön.

 

 

felujitas_tuzoltosag_17_08 (2)

 

Kezdetben havi rendszerességgel, majd havonta kétszer a lehető legnagyobb lelkesedéssel vezette a fiataloknak tartott szakkört.

Az egyesület életében tevékenyen vett részt, a mindenkori vezetőség többször elismerte fáradhatatlan munkáját.

Rendelkezett a Magyar Tűzoltó Szövetség tízéves jubileumi emlékérmével, valamint idén Szent Flórián emlékéremmel jutalmazták.

 

 

otekituntetes2

 

Hozzátartózója így búcsúzik tőle a közösségi oldalon:

„… Van, aki a munkában teljesedik ki, van akinek a család jelenti a boldogságot, de egy-egy szerencsés ember megtalálja az egyensúlyt.

Csaba nagybátyám is ilyen ember: apa, férj, testvér, egyéniség.

Igazán jó ember, akit a családja, a munkája és a hobbija éltet, akiknek köszönhetően boldog ember. Mindig megbecsült tagja a családnak és a társadalomnak. Az a fajta ember, aki önzetlenül, minden tudását és teljes szívét adva segít, aki, ha nem is tud segíteni, támogat, melletted áll. Az az ember, aki álmainak él, aki a gyerekeinek jó példa, aki a budaörsi tűzoltók szeretett bajtársa, aki felelős és tudatos polgár, akiről csupa jót tudnék csak sorolni, de nem teszem.

A sors más utat választott neki, így 49 évesen elment közülünk.

Hatalmas űrt hagy maga után: hiányozni fog, mint apa, mint férj, mint barát, mint gyermek, mint ember, mint egyéniség. …”

 

Nyugodjon békében!

 

UPDATE:

Pfandler Csaba búcsúztatóját 2021. augusztus 18-án 10.30-kor tartják – tűzoltó tiszteletadással – a Csepeli Temető ravatalozójában.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.