Budaörsi sportolók a tokiói ötkarikás játékokon

(Budaörs, 2021. július 24. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Sport Clubot két sportoló és egy sportszakember képviseli a tokiói ötkarikás játékokon.

 

A versenysport csúcsát jelentő eseményen érdekeltnek lenni a résztvevők számára és egy sportegyesület számára is szakmai beteljesülést jelent.

A legkiválóbb magyar sportolók ezekben a napokban kelnek útra a japán fővárosba, hogy a magyar sport hírnevéhez méltó módon képviseljék sportágukat, a Budaörsi Sport Clubbot, városukat és országukat a világ legfontosabb sporteseményén.

A Budaörsi Sport Club eredményes munkájának csúcspontját jelenti, hogy Fazekas Mária és Póta Georgina személyében két sportoló is tagja a magyar asztalitenisz küldöttségnek.

 

 

Pota_Georgina

 

Az ötkarikás játékokon az asztalitenisz eseményekre július 24 és augusztus 6-a között kerül sor.

Először az egyéni és a vegyes páros versenyszámokat rendezik meg, ezt követően a csapatverseny zárja a programot, ahol a magyar női asztalitenisz válogatott története során először vehet részt.

Póta Georgina a csapatküzdelmek mellett egyéniben is szerepel, míg Fazekas Mária a csapatversenyre készül.

 

 

nemzetisport.hu - Fotó: Horváth Balázs

Fazekas Mária – Fotó: Horváth Balázs

 

 

A BSC örömét és büszkeségét tovább növeli, hogy az asztalitenisz szakosztály vezetője, Szvitán Krisztina az asztalitenisz küldöttség fizioterapeutájaként szakértelmével segíti sportolóikat.

A Budaörsi Sport Club fő célja, hogy tevékenységével, eredményességével a lehető legmagasabb szinten képviselje Budaörs városát és további támogatóit a versenysport területén hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

Az utóbbi időszakban, egyéniben és csapatban is születtek kiemelkedő eredmények a szakosztályaiknál azonban a nemzetközi eredményességük megkoronázását kétség kívül az ötkarikás játékokon történő részvétel jelenti.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.