A júliusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2021. július 13. – Budaörsi Infó) A júliusi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán a legutóbbi képviselő-testületi ülésen történtekről számoltunk be.

 

 

info4

 

A harmadik oldalon a Szakály Mátyás pedagógus díj kitüntetettjeit mutatjuk be, László Gábornét és Árendás Pétert. A velük készített interjúnkban azt is elmondják, hogy milyen érzés volt számukra átvenni a díjat.

 

 

info5

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

info7

 

A hatodik oldalon a Magyar Vöröskereszt budaörsi díjazottjairól olvashatnak. Lakatos Éva lett Az év önkéntese, a Budaörsi Infó pedig Az év médiatámogatója.

 

 

info3

 

 

A hetedik oldalon a Közjegyző segít cikksorozatunk folytatódik, amelyben arról számol be Dr. Széchényi Kristóf budaörsi közjegyző, hogy mit tegyünk, ha hagyatéki eljárásban egyezséget szeretnénk kötni.

 

 

info6

 

Újságunk hátlapján ismét egy újabb kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilviától. Olvassák el és készítsenek a recept alapján sopszka salátát (Küldjék el nekünk róla a fotót és meséljék el, hogy milyen volt! – budaorsiinfo@starkiss.hu)

 

 

info8

 

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2021-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.