Júliusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2021. július 2. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, és új lehetőségek várnak ránk. A megszokottakhoz híven összegyűjtöttünk néhány pályázatot! Nézzék meg és pályázzanak, töltsék meg a malacperselyt.

 

 

1. Pályázat:

Pályázat a kertészeti tevékenység végzéséhez szükséges – építéssel nem járó kertészeti eszközök, gépek beszerzésére. Keret 50 Mrd.

Pályázhatnak: mg-i termelők, őstermelők, családi gazdaságok. Pályázat beadásánsk első szakasza: júl. 20.

Bővebb információért kattints ide.

2. Pályázat:

Megjelent a „Kertészet – ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatása” című (VP2-4.1.3.2-4.1.3.3.-5.1.1-21 kódszámú) felhívás. A támogatási kérelmek benyújtására 2021. május 24. naptól 2021. augusztus 23. napjáig van lehetőség. A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 15 milliárd Ft.

Bővebb információért kattints ide. 

3. Pályázat:

ÖregSZEM 2021 – Fotópályázat nyugdíjasoknak és a fiataloknak,  hogy a nyugdíjasok mindennapi életét hitelesen bemutassák.

Beküldési határidő: 2021. augusztus 20.
Beküldési e-mail-cím: nyoszfoto@gmail.com.

Bővebb információért kattints ide.

4. Pályázat:

5 és 19 év közötti gyermekek és fiatalok, legyetek bárhol a világon, engedjétek szabadjára a fantáziátokat és rajzoljátok, fessétek le az étel útját! Az agrár-élelmezési rendszer egy komplex fogalom, ami része a mindennapjainknak, minden étkezésnek. Azon folyamat egészét értjük alatta, mely során megtermelik, betakarítják, elszállítják, értékesítik, elfogyasztják és akár tárolják az ételt. Mindenki részt vesz benne és minden tevékenység, döntés a részét képezi, melynek köszönhetően étel és mezőgazdasági termékek sokasága kerül az asztalunkra.

A határidő november 5.

Bővebb információért kattints ide.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.