Július végéig lehet pályázni a folyóirattámogatási programra

Július végéig pályázhatnak a nyomtatott és online formában megjelenő folyóiratok kiadói a támogatási programra: működési támogatásra, szakmai programok megvalósítására és a tudományos folyóiratok működésének támogatására – közölte a pályázat lebonyolítását végző Petőfi Kulturális Ügynökség.

 

 

A közlemény szerint az 1,8 milliárd forint keretösszegű pályázati csomag célja a kárpát-medencei magyar nyelvű folyóiratkultúra kiszámítható működésének biztosítása és a fiatal nemzedékek megszólításának elősegítése.

Az ügynökség a folyóiratok működésének támogatására 400 millió forint összegben, folyóiratok szakmai programjainak megvalósítására 500 millió forint összegben, tudományos folyóiratok működésének támogatására 100 millió forint keretösszegben hirdetett pályázatot

 A nyílt pályázatokra bármelyik hivatalosan bejegyzett lap jelentkezhet.

 A Petőfi Kulturális Ügynökség pályázati kiírásai elérhetőek lesznek a kultura.hu oldalon, a pályázatok benyújtására pedig az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER), ezen linken van lehetőség:  https://eper.emet.hu/paly/palybelep.aspx.

A pályázatokat a Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zrt. az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából  hirdette meg.  mti

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.