Az áprilisi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2021. április 19. – Budaörsi Infó) Az áprilisi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunkban ebben a hónapban arról is olvashatnak, hogy a budaörsiek több mint 70-szer hívták azt a zöldszámot, amin azt lehet bejelenteni, ha valaki hulladékkal fűt Budaörsön.

 

 

infoaprilis6

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

infoaprilis7

 

A hatodik oldalon a Közjegyző segít cikk sorozatunk folytatódik, amelyben a koronavírus-járvány ideje alatti szabályokról számolt be szerkesztőségünknek Dr. Széchényi Kristóf, budaörsi közjegyző.

 

 

infoaprilis2

 

A hetedik oldalon egy új kezdeményezésünket találják, aminek az a célja, hogy segítsük a budaörsi vállalkozásokat a járványhelyzet átvészelésében. Május 30-ig lehetőséget adtunk a helyi érintett vállalkozóknak, hogy térítésmentesen hirdessenek újságunkban.

 

 

infoaprilis5

infoaprilis3

 

Újságunk hátlapján ismét egy kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilviától. Olvassák el és készítsenek a recept alapján a tavaszi mentás borsólevest. (Küldjék el nekünk róla a fotót és meséljék el, hogy milyen volt! – budaorsiinfo@starkiss.hu)

 

 

infoaprilis

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2021-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

infoaprilis9

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.