Egy budaörsi koronavírusos története – Minden tünetet sikerült felsorakoztatnom magamon, hirtelen öregember lettem

(Budaörs, 2020. október 22. – Budaörsi Infó) Egy újabb, nagyon aktuális és tanulságos budaörsi történetet teszünk közzé a Budaörsi Infó Budaörsi történetek új sorozatának részeként! A budaörsi Rédl Ádámról már többször olvashattak hírportálunkon. Korábban a Budaörs Rádió műsorvezetője volt és számos városi rendezvény házigazdája, most viszont egy újabb nagy fába vágta a fejszéjét. Blogján keresztül mutatta be a saját történetét, hogy mi is történik a koronavírusos megbetegedés gyanújától a teszteredményekig és azon túl.

 

 

Rédl Ádám a Budaörsi Infónak elmondta, hogy mivel minden intő jel arra mutatott, hogy koronavírusos lett, ezért kénytelen volt elmenni egy vírus tesztre miután némi győzködés után a háziorvosa beutalta. Tekintettel, hogy eddig még nem volt tapasztalata, így nem tudta, hogy mire készüljön, mi fog történni és milyen további teendői lesznek utána.

 


Megválaszolandó kérdés, hogy miután az Egészségügyi Központ udvarán – az Önkormányzat területén – tesztelő laboratórium működik, miért küldenek egy budaörsit tesztelésre a XIII. kerületbe!?


 

Videóban örökítette meg a történetét, hogy mindazon sorstársak, akik hasonló helyzetbe kerülhetnek láthassák, hogy mi az, amire fontos odafigyelni, ha felmerül bennük gyanú, hogy megbetegedhettek.

Az első és legfontosabb természetesen az, hogy ne érintkezzenek másokkal, de mint ahogy a videóban is látják majd, már a tesztelésre is nehéz úgy eljutni, hogy kellő távolságot lehessen megtartani emberektől.

“Időzített bombának éreztem magam, mert amikor bementem tesztelésre, a parkolásért ugyanúgy fizetni kellett, de mire megtaláltam a parkolóórát, sétáltam az emberek között, ugyanolyan veszélyes voltam. Még az a kérdés is merült fel bennem, hogyha megállít a rendőr ellenőrzésre, vajon mit tettem volna” – mondta el Rédl Ádám.

“A legdurvább, amit nem tudtam elképzelni, hogy nulla az íz- és a szagérzékelésem. Az első információ, amiről eddig nem tudtam, hogyha az embert a háziorvosa írja ki tesztelésre, akkor nem kell érte fizetni. Viszont az orvost szinte meg kell arról győzni, hogy betegek vagyunk, mert nagyon sokan szeretnének így ingyen teszteléshez jutni.

Ami számomra furcsa volt, hogy Budaörsről a XIII. kerületbe küldenek tesztelésre. Autóval kell menni, vagy ha nincs autó akkor valószínű mentőautót küldenek, de arra sajnos sokat kell várni a túlterheltség miatt.”

 

 

Nézzék meg a videót és kövessék végig Ádámot a teszteléstől az eredményig! 

 

 


Ha önnek is lenne egy igaz története, ne habozzon, küldje el nekünk (budaorsiinfo@starkiss.hu; budaorsiinfo@gmail.com)!


 

 

A Budaörsi történetek új sorozatunk korábbi története:

Budaörsi történetek – Tanulj meg angolul, ha vásárláskor áruházi segítséget kérnél!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.