A legtöbben még mindig ingatlant vennének a Babaváró támogatásból egy elemzés szerint

A legtöbben még mindig ingatlant vennének a Babaváró támogatásból, a Duna House több mint félezer ügyletet elemezve közölte, még mindig az ingatlanvásárlás vagy felújítás a legnépszerűbb: az igénylők több mint fele, 54 százaléka lakás vásárlásra tervezi fordítani az összeget, majdnem 20 százalékuk pedig felújítaná vagy korszerűsítené a pénzből meglévő ingatlanát.

 

A közlemény szerint a már meglévő hitel kiváltása, illetve a részleges előtörlesztése szintén szerepel az igénylések között, a kedvező feltételek miatt a Babavárót felvevők 12 százaléka szeretné ezekre fordítani a megítélt összeget.

Az ingatlanközvetítéssel és -fejlesztéssel foglalkozó Duna House-csoport 265 millió forint konszolidált adózott eredményt ért el az első negyedévben, 60 százalékkal többet az egy évvel korábbinál.

A cégcsoport konszolidált árbevétele az első negyedévben 34 százalékkal bővülve, megközelítette a 2,5 milliárd forintot, amivel történetének második legnagyobb negyedéves árbevételét érte el. A növekedés elsődleges motorja a töretlenül fejlődő lengyel tevékenység volt, az ottani operáció várakozáson felül teljesített, a konszolidált árbevétel 59 százaléka már Lengyelországból származott. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.