Itáliai tavasz – Varga Mária Kinga jótékonysági koncertje

(Budaörs, 2020. február 27. – Budaörsi Infó) 2020. április 18-án jótékonysági koncert lesz Varga Mária Kinga javára Budapesten. 

 

A koncert célja, hogy Varga Mária Kinga a felajánlásokból tudjon venni magának egy új hangszert. A Varga családot az édesapa tartja el. Varga Mária Kinga a legkisebb a hét testvére közül.

A legkisebb testvér tavaly felvételt nyert a bécsi Zeneművészeti Egyetemre, ahol októbertől a Bécsi Filharmónikusok első fagottosától tanul majd.

Elmondása szerint a fejlődését a mostani hangszere már nem szolgálja. Az új fagott, amelyre jelenleg szüksége lenne, közel 6 millió forintba kerül.

“Családom ezután is támogat erejéhez mérten, én is vállalok gyerekvigyázást és haknizást az új hangszer vásárlásához. A fagott árának így is csak kisebb részét tudjuk előteremteni. Ezért határoztuk el, hogy jótékonysági koncertet szervezünk április 18-án, szombaton a Párbeszéd Házában. A hangversenyre ismerőseinket, támogatókat hívunk az új hangszer vásárlásának anyagi támogatására.

A koncerten Megyimoreczné Schmidt Ildikó (zongora), Csejtei-Varga Júlia (ének), Vissi Barnabás (zongora) és jómagam (fagott) fogunk előadni olasz zeneműveket több korszakból.”

 

A koncert időpontja: 2020. április 18. 18:00

Helyszíne: 1085 Budapest, Horánszky utca 20.

varga_jotekonysagi

 

italiaitavasz

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.