Kezdeményezték Kálóczi Imre kizárását a KDNP-ből, aki a Fideszből már kilépett

(Budaörs, 2015 október 18. – Budaörsi Infó) A budaörsi KDNP szervezete sajtóközleményt juttatott el a Budaörsi Infó szerkesztőségébe szombaton késő este, amiben bejelentették, hogy kezdeményezték és továbbították is a megyei fórum felé Kálóczi Imre alpolgármester kizárását a pártból. A közleményből kiderül, hogy az alpolgármester a Fideszből szeptemberben már kilépett.

 

A sajtóközleményből kiderül, hogy “a helyi Fideszben is elindult a kizárási eljárás Kálóczi Imre és Szanka László ellen, akik a kizárási döntést megelőzendő, megszüntették tagságukat a Fideszben”.

Szanka László az önkormányzatnál dolgozik az alpolgármester megválasztása óta mint tanácsadó.

A kizárás indokait nem tartalmazza a közlés.

Kálóczi Imre még nem reagált a történtekre.

 

 

“A KERESZTÉNYDEMOKRATA NÉPPÁRT BUDAÖRSI SZERVEZETÉNEK SAJTÓKÖZLEMÉNYE

 

Tisztelt Budaörsi Polgárok!

 

A Kereszténydemokrata Néppárt Budaörsi Szervezetének öt tagja, kizárási kezdeményezést juttatott el a helyi szervezet elnökéhez, azzal a tartalommal, hogy kezdeményezik Kálóczi Imre kizárását a pártból. A kizárási kezdeményezést a párt helyi elnöksége megvitatta, és egyhangúan támogatta azt, a felsorolt indokok alapján. A párt helyi elnöksége a kezdeményezést 2015 október 16.-án a helyi szervezet taggyűlése elé tárta.

2015 október 16.-án a Kereszténydemokrata Néppárt Budaörsi Szervezete, az alábbiakról döntött:

A párt helyi szervezetének tagsága, a felsorolt indokok alapján, egyhangúan támogatja Kálóczi Imre kizárását a Kereszténydemokrata Néppártból. A párt helyi elnöke a kezdeményezést a megyei pártszervezet megfelelő fóruma felé továbbítja, az eljárás mielőbbi lefolytatása érdekében.

Nagy Sándor András a Fidesz Magyar Polgári Szövetség helyi elnöke, a Kereszténydemokrata Néppárt tagja, tájékoztatta a Kereszténydemokrata Néppárt helyi szervezetének taggyűlését, hogy szeptemberben, a helyi Fideszben is elindult a kizárási eljárás Kálóczi Imre és Szanka László ellen, akik a kizárási döntést megelőzendő, megszüntették tagságukat a Fideszben. A tájékoztatót követően a Kereszténydemokrata Néppárt taggyűlése, azonnali hatállyal kezdeményezte, Szanka László kizárási eljárásának megindítását.

 

Budaörs, 2015. október 17.

Kapitány Gábor

elnök

Kereszténydemokrata Néppárt Budaörsi Szervezet”

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.