Belenyúlna egy PDF fájlba? Gyorsan változtatna rajta? Ezt tegye

PDF Zorro tapasztalatunk szerint egyszerűen használható, és jól jöhet minden olyan esetben, ha gyorsan kell szerkeszteni egy PDF-et. A szolgáltatás bármilyen böngészőből elérhető, de Chrome-hoz bővítményként is elérhető. (Ez utóbbi telepítése után egy kis ikon jelenik meg a felső eszközsoron, mutatva, hogy kiegészítőnk munkára kész. Az első lépésben keresse meg a Beállítások/További eszközök/Bővítmények útvonalon, és tegyen egy pipát aFájl URL-ekhez való hozzáférés engedélyezése elé.)

 

A továbbiakban, ha PDF-szerkesztésre van szüksége, egyszerűen látogasson el a PDF Zorro oldalára, és ott az Upload gombbal töltse fel számítógépéről a fájlt. (Vagy Chrome böngészőben nyissa meg a szóban forgó fájlt egy új lapon, majd kattintson a bővítmény ikonjára.) Ha többoldalas dokumentumról van szó, válassza ki azt az oldalt, amelyen változtatni szeretne. Megnyílik az oldal, és tőle balra a szerkesztőeszközök: beleírhat a fájlba, részeket törölhet belőle, kiemelhet mondatokat stb.

Az Advanced options lehetőségre kattintva oldalakat hagyhat ki a teljes dokumentumból, minőségvesztés nélkül csökkentheti a méretét, sőt még titkosíthatja is.

Ha elkészült, előbb a Save, majd a Finish/Downloadra kell kattintani, és akár közvetlenül a gépre mentheti a megszerkesztett fájlt, de arra is van mód, hogy elküldje valakinek (vagy magának) emailben.

Az állomány, amíg nem törli a szerverről (erre is van egy opció) megmarad további javítások céljára.

 

(forrás: hasznoshirek.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.