Kamionokból loptak

A rendőrök az M0-ás autóút egyik parkolójában fogták el azt a két férfit, akik kamionok rakományából loptak különféle értékeket.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt N. Károly és N. Sándor 23 éves gyömrői lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak – ez idáig ismeretlen társaikkal – 2015. március 17-én 22 óra és március 18-án 2 óra közötti időben az M0-ás autóút szigetszentmiklósi szakaszán – egy üzemanyagtöltő állomás parkolójában – kivágták egy tehergépkocsi ponyváját, majd abból 15 göngyöleg játékot tulajdonítottak el.

Ezt követően a gyanúsítottak a hajnali órákban egy másik benzinkút parkolójában – az autóút törökbálinti szakaszán – ugyanezzel a módszerrel egy másik kamionból jármű akkumulátorokat tulajdonítottak el.

N. Károlyt és N. Sándort a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Szigetszentmiklósi Autópálya Alosztályának rendőrei a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a budaörsi nyomozók – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket. A nyomozóhatóság kezdeményezte az előzetes letartóztatásuk elrendelését.

A gyanúsítottak ismeretlen társainak azonosítása folyamatban van.

N. Károly és N. Sándor ellen a további büntetőeljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.