Kábítószer kereskedőt fogott el a rendőrség

A 22 éves férfit azzal gyanúsítják a budaörsi rendőrök, hogy kábítószert adott el különböző személyeknek.

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást Sz. Norbert 22 éves pilisvörösvári lakos ellen kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elmúlt másfél évben rendszeresen kábítószert értékesített különböző személyeknek.

 

A férfi pilisvörösvári lakhelyén 2015. március 13-án tartott házkutatás során a rendőrök kábítószergyanús növényi anyagmaradványt, kábítószer terjesztéséhez szükséges eszközöket, valamint a ház tetőterében több, mint 20 tő kábítószergyanús növényt találtak és foglaltak le.

A rendőrök a 22 éves férfit a helyszínen elfogták és a Pilisvörösvári Rendőrsre előállították, ahol bűnügyi őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. Az illetékes bíróság 2015. március 16-án Sz. Norbertet előzetes letartóztatásba helyezte.

 

Az üggyel összefüggésben a rendőrök elfogták C. Ákos 40 éves pomázi és H. Richárd 19 éves pilisszentiváni lakosokat, akik ellen kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – folytat eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.