Telki egyik utcáján garázdálkodott

A budaörsi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást. Garázdaság bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Budakeszi Rendőrőrse K. András 49 éves telki lakos ellen.

 

A rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves férfi 2014. július 18-án 17 óra 15 perc körüli időben ment oda egy, a háza előtti utcarészen parkoló autóhoz, majd a járműbe többször belerúgott. Közben az autóhoz érkezett annak tulajdonosa és egy másik férfi is, akikkel a gyanúsított kiabált és trágár szavakkal szidalmazta őket, miközben a járműbe ismét többször úgy belerúgott, hogy annak egyik eleme behorpadt. Ezt követően K. András elővett egy 12 centiméter pengehosszúságú kést, mellyel tovább fenyegette a sértetteket.

 

A budaörsi nyomozók K. Andrást gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az ellene folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban lezárta, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.