Szárnyas szépségverseny Budaörsön

(Budaörs, 2015. március 1. – Budaörsi Infó) A Budakeszi Járási Agrárgazdasági Bizottsága a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottsággal és az Őszibarack Budakörnyéki Szövetkezetével valamint a MAGOSZ vezetőivel együttműködve szárnyas szépségversenyt szerveznek Budaörsön tavasszal.

Kisberk Balázs a program főszervezője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy egy családi programot szeretnének szervezni, ahol kicsik és nagyok is egyaránt jól érezhetik magukat. A rendezvényen való részvétel természetesen mindenki számára ingyenes. A helyszínről és a pontos időpontról azonban még nem árult el részleteket.
„A szárnyas szépségverseny április 11-én lesz. Amikor konkretizálódik a dátum és a helyszín, akkor természetesen a Budaörsi Infóban találnak majd róla információt. A szépségversenyre több “állati modellel” is lehet jelentkezni.

3 díj, és két közönség díj kerül majd kiosztásra a legszebbek között. Nyereményként fogunk takarmányt is adni, hogy ezzel is kedvet csináljunk a háztáji állattartásra, és hogy felhívjuk a figyelmet az önellátás fontosságára.”

A Szárnyas Szépségverseny mellett lesz főzőverseny és különböző vetélkedők is. Rengeteg nyeremény lesz, közöttük élő szárnyas lesz a jutalma a versenyeken eredményt elérőknek. Jelentkezni 2015. március 22- ig lehet Kisberk Balázsnál a kisberk. balazs@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon a 06/30-874-37-81 telefonszámon.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

1 Komment

  1. […] A legközelebbi rendezvényünk április 11-én lesz a budaörsi Gazdapiacon lesz, ahol egy szárnyas szépségverseny keretén belül lehet majd ingyen szárnyasokhoz […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.